user_mobilelogo
Arie den Draak, manager e-commerce

Specialist in online communicatie en webbeheer

Wie is Arie den Draak?

Arie den Draak (1959) is enthousiast, heeft een fantastische vrouw en heeft een leuke hond.
Over Arie: Arie is ‘nuchter en praktisch’. Hij staat met beide benen op de grond en ziet allerhande computertechnieken als een middel om een doel te bereiken. Niet omgekeerd. Dat maakt hem in een commerciële en creatieve omgeving productief. Het is voor hem een uitdaging om steeds een oplossing te vinden die het best past in de situatie. Waar anderen een communicatie-probleem zien, zoekt (en vindt!) Arie vaak een praktische oplossing.

Arie den Draak

"Gelukkig zit ik niet uitsluitend achter de computer. Recreatief en competitief tennis spelen zorgt voor de afwisseling, beweging en sociale contact.
Samen met mijn partner én hond maken we lange wandelingen."

Arie over zijn drijfredenen: "Mijn belangstelling voor (visuele) communicatie is niet alleen beroepsmatig. Deze had ik als kind al, waardoor het logisch was dat ik van mijn hobby mijn beroep maakte. Hierdoor beleef ik zoveel plezier in de dingen die ik doe. Bovendien leer ik snel nieuwe technieken aan.
Medio jaren tachtig startte mijn broer en ik onze droomwens: een eigen animatiefilm-studio, die ik gedurende 15 jaar technisch leidde. 

Met 12 medewerkers werden internationale filmopdrachten gerealiseerd in uiteenlopende vormen van animatie. De markt raakte echter verzadigd. Daarom heb ik de bakens verzet en vond nieuwe vormen van communicatie: digitaal en on-line.
Voor uiteenlopende organisaties verrichtte ik specialistenwerk. De kennis die ik daar opdoe zet ik privé weer in om in verenigingswerk website bij te houden. Vanuit een vorm van ideologie ben conservator/redacteur van een online filmmuseum. Ook daar ontwikkel ik mezelf spelenderwijs verder. Kortom, mijn werk stopt niet na kantoortijd."

Arie den Draak
Arie den Draak, communicatiemedewerker
Arie den Draak, webmaster
Arie den Draak, content manager
Arie den Draak, manager e-commerce